Iniciativa audiovisual

Movistar+ i Netflix creen un canal efímer per acomiadar ‘La casa de paper’

Creat només per funcionar entre el 23 de novembre al 7 de desembre, ‘La banda somos todos’ tindrà continguts dedicats als fans, a més d’experiències i sortejos

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Davant la imminent estrena de la segona part d’aquesta temporada final de ‘La casa del papel’, que serà el divendres 3 de desembre , Movistar+ i Netflix volen acomiadar la sèrie dels carismàtics atracadors amb una festa grossa creant un canal exclusiu i temporal que des del 23 de novembre i fins al 7 de desembre oferirà continguts per als nombrosos fans. A més, hi ha preparada una sorpresa per al 20 de novembre, de què es donarà detalls aquesta nit, a les 0.00, en el programa ‘La Resistencia’ de Movistar+, en què David Broncao i el seu equip oferiran més pistes i a les xarxes socials de @movistarplus.

Notícies relacionades

Però veient les preguntes que les plataformes llancen als seus incondicionals sobre si voldrien formar part de la banda i posar a prova les seves habilitats amb el repte de buscar un lingot d’or autèntic, sona a concurs o joc de rol o d’escapisme. .

Així mateix, ‘Movistar La Casa de Papel’, que es podrà trobar al dial 28 de Movistar+, contindrà els episodis que expliquen el gran cop al Banc d’Espanya (inclosa la part 5, volum 1), així com continguts addicionals d’aquesta sèrie que s’ha convertit en el símbol global de ‘La Resistencia’. A més, la plataforma comptarà amb un espai experiencial, en què els seguidors de la sèrie es podran emportar una foto de record, participar en activitats relacionades amb la sèrie, sortejos... Una experiència que els permetrà creure’s per un moment un més de la mundialment famosa banda d’El Professor.