En presó provisional

Sis detinguts per tràfic de cocaïna a Santa Coloma de Gramenet

Sis detinguts per tràfic de cocaïna a Santa Coloma de Gramenet
1
Es llegeix en minuts
EFE

La Policia Nacional va detenir el 19 i 20 d’abril sis persones, de les quals dues han ingressat ja a la presó, integrants d’una organització dedicada al tràfic de cocaïna a diferents localitats de Barcelona i que residien a Santa Coloma de Gramenet, on es van confiscar més de 800 grams d’aquesta droga, així com armes, munició i diners.

Segons informa la Policia Nacional en un comunicat, els integrants del grup, que han sigut acusats de pertinença a una organització criminal, tràfic de drogues i tinença il·lícita d’armes, estaven establerts a Santa Coloma, però operaven també en altres localitats, com Barcelona i Terrassa.

La Brigada Local de la Policia Judicial de Sabadell ha sigut l’encarregada de portar a terme la investigació, que es va iniciar gràcies a un testimoni anònim que va alertar que diverses persones estaven venent drogues, cosa que van confirmar els agents, que van començar a fer seguiments als sospitosos.

Tal com afirma la policia, la investigació «es va precipitar» perquè durant un dels seguiments tres dels sospitosos es van desplaçar fins a Terrassa per fer la venda d’una roca de 315 grams de cocaïna i van ser sorpresos ‘in fraganti’ pels agents, que els van detenir.

Després d’aquesta actuació, els agents van sol·licitar una ordre d’entrada i registre dels domicilis dels sospitosos al jutge d’instrucció de la investigació, i així van detenir tres persones més i van confiscar 811 grams de cocaïna en roca i en dosis preparades per vendre-les.

A més de les drogues, es van intervenir armes com un revòlver, una catana i una daga, així com eines per preparar planxes de cocaïna en roca, documentació falsificada i més de 500 euros en efectiu.

Notícies relacionades

El jutge va decretar l’ingrés en presó provisional de dos dels detinguts, mentre que els altres quatre van quedar en llibertat amb càrrecs i sota les mesures cautelars de retirada de passaport i obligació de presentar-se setmanalment en seu judicial fins a la celebració del judici oral.

Llegeix totes les notícies de Santa Coloma de Gramenet a EL PERIÓDICO Santa Coloma