Succés local

Dos detinguts en el desmantellament d’un punt de droga molt actiu a Santa Coloma

  • Els detinguts són dos homes de 27 i 21 anys i amb una gran quantitat d’antecedents policials, que el jutjat d’instrucció va posar en llibertat amb càrrecs

  • En el transcurs de l’operatiu, els agents van veure com es feien transaccions de venda d’estupefaents en una plaça del centre de la ciutat

Dos detinguts en el desmantellament d’un punt de droga molt actiu a Santa Coloma
1
Es llegeix en minuts
ACN

Els Mossos d’Esquadra van detenir el 28 de novembre dues persones en el marc del desmantellament d’un punt de venda de droga a petita escala molt actiu a Santa Coloma de Gramenet.

En el transcurs de l’operatiu, els agents van veure com es feien diferents transaccions de venda d’estupefaents en un mateix punt, una plaça del centre de la ciutat. Els detinguts utilitzaven una paperera de la zona per fer arribar la droga als compradors amb petits embolcalls.

Quan els venedors van marxar a un bar pròxim a la plaça, els agents, conjuntament amb una patrulla uniformada, van fer les comprovacions a la paperera i van escorcollar les dues persones. En el registre van intervenir als detinguts diners fraccionats en bitllets i diverses substàncies.

Notícies relacionades

Els detinguts són dos homes de 27 i 21 anys i amb una gran quantitat d’antecedents policials, i que l’1 de desembre van passar a disposició judicial davant el jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Santa Coloma de Gramenet, que va decretar llibertat amb càrrecs.

Llegeix totes les notícies de Santa Coloma a EL PERIÓDICO Santa Coloma