Seguretat local

Santa Coloma anuncia un reimpuls de la seva «policia de proximitat»

La ciutat, que aquest any ha incorporat dotze agents, activa una carpa informativa rotatòria sobre seguretat

Santa Coloma anuncia un reimpuls de la seva «policia de proximitat»

Ayuntamiento de Santa Coloma

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet ha anunciat un rellançament de la seva «policia de proximitat», un operatiu de la Policia colomenca que posa l’accent en la prevenció i que consisteix en parelles d’agents a peu al voltant de la ciutat que permeten a la ciutadania un accés més pròxim.

La novetat del projecte és que a partir d’ara la ciutat comptarà amb un Punt d’Informació Policial: de manera rotatòria s’instal·larà als barris i districtes de la ciutat una carpa on personal de la Policia Local «oferiran informació i consells de seguretat per a la prevenció de delictes com les ocupacions o les estafes per internet», asseguren fonts municipals.

Aquest any, Santa Coloma ha incorporat dotze agents fins a integrar l’actual plantilla de 122. El 2023, assenyalen fonts municipals, s’hi incorporaran divuit agents més.

Notícies relacionades

L’alcaldessa de Santa Coloma, Núria Parlon, va explicar en la presentació del reimpuls de la «policia de proximitat» que «amb l’ampliació d’efectius podem continuar desplegant els operatius de proximitat amb més parelles d’agents als quals la ciutadania podrà traslladar directament les seves inquietuds».

Llegeix totes les notícies de Santa Coloma a EL PERIÓDICO Santa Coloma