Gairebé tres anys d’inactivitat

El Sagarra de Santa Coloma obre un nou cicle de ‘teatre d’aprop’ a la sala Miquelet

  • Es representaran cinc muntatges de petit format amb l’objectiu de «recuperar un públic fidel del teatre sense barreres»

El Sagarra de Santa Coloma obre un nou cicle de ‘teatre d’aprop’ a la sala Miquelet

Teatre Sagarra

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Coincidint amb el 25è aniversari del Teatre Josep Maria de Sagarra de Santa Coloma de Gramenet (Barcelonès), després de gairebé tres anys d’inactivitat, la sala Miquelet reprèn el protagonisme amb un nou cicle de ‘teatre d’aprop’.

Durant la temporada de tardor, la sala Miquelet acollirà cinc muntatges de petit format amb l’objectiu de «recuperar un públic fidel del teatre sense barreres», que podrà disfrutar d’un descompte comprant l’abonament de 30 euros per a les cinc funcions, expliquen des de l’Ajuntament de Santa Coloma.

Notícies relacionades

En la nova programació, destaquen les produccions: ‘Mis cosas y yo’, monòleg intimista de Diana Pla (30/09); ‘Ana y Serafín. Inquilinos de la periferia’, de la Nave Va (9/10); ‘Pruna’, de Queralt Riera, premi Adrià Gual 2019 (15/10); ‘Kentucky ha muerto’, amb la participació de l’actriu colomenca Eu Manzanares (4/11); i ‘Carrer de Txernòbil’ (18/11), amb Evelyn Arévalo i a partir del llibre de Svetlana Aleksiétvitx, Nobel de literatura 2015.

Llegeix totes les notícies de Santa Coloma a EL PERIÓDICO Santa Coloma

Temes:

Teatre