El dilluns 12 de setembre

Autoritzat l’inici del curs a l’escola de Santa Coloma sotmesa a proves al seu edifici

  • L’Escola Lluís Millet ‘tornarà al col·le’ el 12 de setembre després que la Generalitat conclogui que l’estructura «és sòlida i no presenta problemes de càrrega»

  • Educació va posposar l’obertura del centre dilluns passat 5 a l’estar pendents les comprovacions, fet que va obligar el consistori a oferir alternatives

Autoritzat l’inici del curs a l’escola de Santa Coloma sotmesa a proves al seu edifici

Ayuntamiento de Santa Coloma

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’inici del curs escolar 2022-2023 a l’Escola Lluís Millet de Santa Coloma de Gramenet s’ha retardat uns dies «a causa d’unes proves en l’estructura de l’edifici», segons reconeix el consistori, però el dilluns 12 de setembre aquest centre educatiu del barri de les Oliveres tornarà a la normalitat.

Els tècnics de la Generalitat, apunten fonts municipals, han treballat aquesta setmana a l’escola i han conclòs que l’estructura de l’edifici «és sòlida i no presenta problemes de càrrega de pes», després de sospesar possibles inconveniències a l’esquelet.

Aquest migdia, l’alcaldessa de Santa Coloma, Núria Parlon, i els tècnics del Departament d’Educació de la Generalitat s’han reunit amb les famílies al Casal de les Oliveres per informar dels detalls de les proves i de la tornada a la normalitat.

L’activitat docent començarà dilluns en l’horari habitual de 8.00 h a 16.30 h, però l’accés al centre no es produirà fins dimecres. Durant aquests dies s’ha de netejar l’edifici a causa de les proves que s’han realitzat. «D’aquesta manera es podrà iniciar el curs amb la seguretat de la comunitat educativa garantida», explica l’Ajuntament en un comunicat.

Un consell escolar sobre les proves

El mateix dimecres se celebrarà un Consell Escolar per explicar tots els detalls de les proves realitzades. Així mateix, es preveu la constitució d’una comissió de seguiment sobre la incidència i les obres de millora que ja estaven previstes a Lluís Millet.

Educació va posposar l’obertura del centre dilluns passat 5 a l’estar pendents aquestes proves en l’estructura de l’edifici. «L’Ajuntament va articular llavors propostes per cobrir les necessitats de les famílies dels prop de 300 alumnes del centre, assenyalen fonts municipals.

Notícies relacionades

El Centre Cívic les Oliveres, les pistes d’atletisme Antoni Amorós i el Centre Esportiu Torribera han acollit aquesta setmana els nens de les famílies que no disposaven d’una alternativa per fer-se’n càrrec.

Llegeix totes les notícies de Santa Coloma a EL PERIÓDICO Santa Coloma

Temes:

Barcelones