Mobilitat

La policia de Santa Coloma sanciona el conductor d’un patinet elèctric amb 1.000 euros de multa

  • «Els agents hi van intervenir i van comprovar que aquesta persona oferia signes d’haver consumit substàncies estupefaents», diuen des del cos policial

patinete

patinete

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La Policia Local de Santa Coloma de Gramenet (Barcelonès) va informar aquest dimecres 3 d’agost que ha sancionat el conductor d’un patinet elèctric amb 1.000 euros de multa.

En el marc dels operatius de control de trànsit, agents de la Policia Local van observar el conductor d’un patinet que no respectava el semàfor en vermell i que, finalment, es va aturar al detectar la presència policial.

«Els agents van intervenir comprovant que aquesta persona oferia signes d’haver consumit substàncies estupefaents», diuen des de la policia colomenca i, finalment, va ser sancionat administrativament per un import de 1.000 euros.

Notícies relacionades

«La Policia Local recorda l’obligació de respectar les normes de circulació que afecten els vehicles i, en concret, els patinets. Especialment, recorda als i les usuàries la prohibició de circular per les voreres amb patinets», assenyalen des del consistori.

Llegeix totes les notícies de Santa Coloma a EL PERIÓDICO Santa Coloma