Grup mediàtic

Estopa, Los Manolos i La Húngara, en el 40è aniversari de Radio TeleTaxi

  • L’emissora, creada pel popular comunicador Justo Molinero el 1982 a Santa Coloma, celebrarà una festa festival a Illa Fantasia

mdeluna9960229 santa coloma de gramenet 19 2 2009 justo molinero 160318130855

mdeluna9960229 santa coloma de gramenet 19 2 2009 justo molinero 160318130855 / JOSEP GARCIA

1
Es llegeix en minuts
EFE

Radio TeleTaxi, creada pel popular comunicador Justo Molinero el 1982 a Santa Coloma de Gramenet (Barcelonès), commemorarà el 40è aniversari de l’inici de les seves emissions amb una festa festival el dia 11 de setembre en què actuaran, entre d’altres, Estopa, La Húngara i Los Manolos. Les entrades per a la festa, que es farà a Illa Fantasia, ja es poden adquirir a 15 euros per als adults, mentre que els menors de fins a 0,90 metres d’altura no paguen.

Segons va informar aquest diumenge Radio TeleTaxi, a la festa hi actuaran al llarg de tot el dia una quarantena d’artistes, entre ells també María Peláe, Javier Ríos, Paco Candela, Merche, Rosario Mohedano, Jennifer Rojo, Demarco Flamenco, Kiko i Shara, Antoñito Molina, Las Carlotas, Soles, Decai i Tamara Alegre.

Tots els assistents a l’esdeveniment, incloent-hi els nens, hauran d’entregar abans d’entrar un lot d’aliments no peribles per al Banc dels Aliments, «molt necessitat de suport ciutadà en aquests moments de crisi econòmica i social», segons han indicat les mateixes fonts.

28 freqüències de ràdio

L’emissora creada per Justo Molinero a Santa Coloma va sorgir amb vocació de servei per als professionals del taxi en vigílies dels Campionats Mundials de Futbol que es van inaugurar a Barcelona.

Notícies relacionades

Aquella emissora modesta és ara un potent grup mediàtic que emet amb 28 freqüències de ràdio a Catalunya, Aragó, València i Andorra, a més de posseir tres concessions de televisió digital terrestre.

Llegeix totes les notícies de Santa Coloma a EL PERIÓDICO Santa Coloma