Col·laboració entre entitats

Open Arms rep fàrmacs i material sanitari de l’Esperit Sant de Santa Coloma

La donació s’ha portat a terme mitjançant l’infermer de la FHES i voluntari de l’ONG Armando Parra

Open Arms rep fàrmacs i material sanitari de l’Esperit Sant de Santa Coloma

Fundació Esperit Sant de Santa Coloma

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La Fundació Hospital de l’Esperit Sant de Santa Coloma de Gramenet ha proporcionat diferents caixes de fàrmacs i de material sanitari a la badalonina ONG Open Arms per col·laborar en les operacions de rescat de refugiats al Mediterrani que desenvolupa aquesta organització.

El material inclou des de benes i apòsits, a xeringues, mascaretes, fèrules o bates i pijames, entre altres productes, i servirà perquè la tripulació dels vaixells de salvament i vigilància pugui fer primeres cures i cirurgia menor a les persones rescatades durant diversos mesos. Aquesta donació s’ha portat a terme mitjançant l’infermer de la FHES i voluntari d’Open Arms Armando Parra.

Notícies relacionades

Open Arms és una organització no governamental de Badalona sense ànim de lucre amb una missió principal: protegir al mar aquelles persones que intenten arribar a Europa fugint de conflictes bèl·lics, persecució o pobresa; i també informar i formar a terra per aconseguir que les persones que migren puguin prendre les seves decisions amb total llibertat i coneixement.

Llegeix totes les notícies de Santa Coloma a EL PERIÓDICO Santa Coloma