Sanitat pública

Acord entre l’Esperit Sant i Can Ruti per a la gestió compartida de l’atenció d’angiologia i cirurgia vascular

  • El nou projecte neix a fi de «garantir una millor atenció als pacients d’aquesta especialitat del Barcelonès Nord»

Acord entre l’Esperit Sant i Can Ruti per a la gestió compartida de l’atenció d’angiologia i cirurgia vascular
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Des d’aquest mes de juny, la Fundació Hospital de l’Esperit Sant (FHES) de Santa Coloma de Gramenet (Barcelonès) i l’Institut Català de la Salut (ICS) han firmat un nou conveni de col·laboració per impulsar un projecte de gestió compartida de l’atenció d’angiologia i cirurgia vascular. El nou projecte de gestió compartida neix a fi de «garantir una millor atenció als pacients d’aquesta especialitat del Barcelonès Nord» i a crear mecanismes de coordinació assistencial unificant criteris d’actuació entre els professionals respecte a derivacions i pràctica clínica.

L’Hospital Esperit Sant estableix acords de cooperació amb altres organitzacions per «oferir la millor atenció als pacients». Així, des del centre colomenc expliquen que un dels principals aliats estratègics de la FHES és l’Hospital Universitari Germans Trias i Pujol (Can Ruti) amb qui té establerts acords en els àmbits de pediatria, d’anatomia patològica, d’urologia, d’al·lergologia i de cirurgia plàstica.

D’aquesta manera, des de la Gerència Territorial Metropolitana Nord de l’ICS s’aportarà la dedicació, a temps parcial, d’una facultativa especialista en angiologia i cirurgia vascular de l’Hospital Trias i Pujol, que prestarà els seus serveis tant a nivell d’atenció ambulatòria, com d’hospitalització i quiròfan.

Notícies relacionades

L’angiologia i cirurgia vascular és l’especialitat medicoquirúrgica que s’encarrega de l’estudi dels vasos del sistema circulatori i del sistema limfàtic. Inclou l’anatomia dels vasos sanguinis (com artèries, venes, capil·lars) i la dels limfàtics, i les seves malalties.

Llegeix totes les notícies de Santa Coloma a EL PERIÓDICO Santa Coloma