Per a més grans de 65 anys

Adjudicades les vivendes de l’antiga escola Miguel Hernández de Santa Coloma

  • El lloguer s’adapta als ingressos dels adjudicataris i equivaldrà al 25% dels ingressos de la unitat de convivència, amb un màxim de 350 euros al mes

Adjudicades les vivendes de l’antiga escola Miguel Hernández de Santa Coloma

Ayuntamiento de Santa Coloma

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet (Barcelonès) va fer divendres passat, 25 de febrer, a la Biblioteca Singuerlín-Salvador Cabré, el sorteig d’adjudicació de les 48 vivendes dotacionals per a persones majors de 65 anys, en règim de lloguer, de l’edifici situat a la confluència dels carrers Almogàvers i Laredo, on s’ubicava l’antiga escola Miguel Hernández.

El preu del lloguer d’aquestes vivendes s’adaptarà als ingressos de les persones adjudicatàries i serà l’equivalent al 25% dels ingressos de la unitat de convivència, amb un màxim de 350 euros mensuals.

Es tracta de vivendes dissenyades per a persones grans, sense barreres arquitectòniques, i «adaptades a les necessitats d’aquest col·lectiu», expliquen des del consistori. 43 estan adaptades per a unes o dues persones, d’entre 40 i 42 m2, i disposen d’una zona oberta formada per un saló menjador-cuina, una habitació doble, un lavabo i una terrassa.

Notícies relacionades

Cinc pisos més estan adaptats per a una persona amb mobilitat reduïda, d’entre 44 i 48 m2, amb un saló menjador-cuina, una habitació doble i un lavabo accessible.

Més notícies de Santa Coloma a l’edició local d’EL PERIÓDICO