Inscripcions del 13 al 19 de gener

Nou cicle de tallers d’hivern als centres cívics de Santa Coloma de Gramenet

  • S’ofereixen 33 tallers lúdics i formatius, amb 14 noves propostes, sobre temes relacionats amb la salut corporal, els idiomes, la música o la gastronomia, entre d’altres

Nou cicle de tallers d’hivern als centres cívics de Santa Coloma de Gramenet

Ayuntamiento de Santa Coloma

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els centres cívics i municipals de Santa Coloma de Gramenet (Barcelonès) iniciaran al gener, si la situació sanitària ho permet, la nova programació dels tallers d’hivern de la ciutat.

En total, s’ofereixen 33 tallers lúdics i formatius, amb 14 noves propostes, sobre temes relacionats amb la salut corporal, els idiomes, la música, la dansa, l’art, la creativitat o la gastronomia, entre d’altres. Els tallers començaran a partir del 24 de gener tenint en compte les mesures sanitàries per la covid-19 vigents de cada moment.

El període d’inscripció serà del 13 al 19 de gener, o fins que s’esgotin les places. Les persones interessades hauran de sol·licitar la seva plaça a través de www.tallersccgramenet.com i realitzar el pagament corresponent. Les places s’adjudicaran per ordre d’inscripció i es confirmaran una vegada fet el pagament.

Notícies relacionades

Per als joves de 12 a 18 anys s’ofereix, per primera vegada, el taller gratuït per aprendre i practicar tennis de taula de forma professional. Aquest taller està dins del programa ‘Joventut esportiva, societat activa’ que es porta a terme en col·laboració amb la Diputació de Barcelona i l’ajuntament.

Més notícies de Santa Coloma a l’edició local d’EL PERIÓDICO