Treball, Talent i Tecnologia

Santa Coloma impulsa un programa per ajudar els comerços i restaurants de la ciutat a digitalitzar-se

  • La iniciativa es desenvoluparà des d’aquest mes de novembre i al llarg del 2022

Santa Coloma impulsa un programa per ajudar els comerços i restaurants de la ciutat a digitalitzar-se
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet (Barcelonès), a través de l’empresa municipal Grameimpuls, posa en marxa ‘SCG cap a una economia digitalitzada’, un programa per ajudar els comerços de la ciutat a digitalitzar-se.

Sota el paraigua del projecte Treball, Talent i Tecnologia (TTT) que finança la Diputació de Barcelona, el programa oferirà a una trentena de negocis de restauració i comerç de la ciutat, principalment del sector de l’alimentació, recursos per realitzar un pla de digitalització que els permeti augmentar la seva competitivitat. La iniciativa es desenvoluparà des d’aquest mes de novembre i al llarg del 2022. El període de sol·licituds per participar en el programa finalitzarà el 25 de novembre.

El programa ofereix als comerços i restaurants participants una diagnosi del seu negoci en àmbit tecnològic, a més d’acompanyament professional en l’elaboració d’un pla de digitalització, formació per millorar els coneixements i competències digitals i una xarxa d’intercanvis d’experiències per «poder establir sinergies entre els comerços que s’hi adhereixin», assenyalen des del consistori.

Primera sessió

Notícies relacionades

El tret de sortida serà el pròxim 15 de novembre (d’11 a 12.30 hores) amb la sessió virtual ‘¿Per què necessitem la digitalització?’. La trobada està dirigida a empreses de restauració i té com a finalitat conèixer els fonaments del programa i els beneficis que poden obtenir els negocis aplicant la tecnologia en els seus processos. 

Més notícies de Santa Coloma a l’edició local d’EL PERIÓDICO