Noves tecnologies

Santa Coloma recupera les càpsules d’informàtica als centres cívics de la ciutat

  • Totes les activitats, que són gratuïtes, es fan el novembre i el desembre i començaran el pròxim dia 17

Santa Coloma recupera les càpsules d’informàtica als centres cívics de la ciutat
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Les Aulesclick, les sales d’informàtica dels centres cívics i casals de Santa Coloma de Gramenet (Barcelonès), ofereixen una nova programació de càpsules per a les persones que busquen una formació específica relacionada amb l’ús de les TIC i el món informàtic en una única sessió.

A les càpsules d’edicions anteriors, com Organitza el teu viatge ‘online’, Google Drive, Google Fotos i Seguretat informàtica, s’afegeixen les formacions següents: Aprèn a utilitzar La Meva Salut, Tips de WhatsApp, Descobreix el món de les ‘apps’, Obtenció i ús del certificat digital i Google Maps, entre altres.

Totes les activitats, que són gratuïtes, es fan el novembre i el desembre i començaran el pròxim dia 17. Les càpsules tenen una durada de 2 hores (de 17.30 a 19.30 h) i s’impartiran els dimecres.

Notícies relacionades

Els centres cívics on s’impartiran les formacions són el Centre Civic Riu (Lluís Companys, 9), el Centre Cívic Llatí (Nàpols, 41), el Centre Cívic Fondo (Wagner, 19) i el Centre Cívic Can Mariner (Milà i Fontanals, 14-16). Els veïns interessats poden rebre més informació a les sales d’informàtica d’aquests centres cívics de 16 a 21 h.

Més notícies de Santa Coloma a l’edició local d’EL PERIÓDICO