Fundació Amics de l’Hospital del Mar

Una marxa nòrdica recapta fons a Santa Coloma per la lluita contra el càncer de mama

  • La setena edició de la Marina Walktrial ha recuperat aquest any la seva versió presencial després del format virtual que es va implementar el passat

Una marxa nòrdica recapta fons a Santa Coloma per la lluita contra el càncer de mama
1
Es llegeix en minuts
EFE

Una marxa nòrdica ha recaptat fons aquest diumenge per a la investigació del càncer de mama al municipi de Santa Coloma de Gramenet (Barcelonès) i la Serralada de Marina, organitzada per la Fundació Amics de l’Hospital del Mar. La setena edició de la Marina Walktrial, que ha recuperat aquest any la seva versió presencial després del format virtual que es va implementar el passat a conseqüència de la pandèmia de la Covid-19, pretenia recaptar fons per a la investigació en immunoteràpia i càncer de mama a l’Hospital del Mar i l’Institut Hospital del Mar d’Investigacions Mèdiques.

La marxa, que ha partit del parc de Torribera de Santa Coloma, ha tingut dos circuits, de cinc i deu quilòmetres, respectivament. La primera ruta ha inclòs una visita guiada al monestir de Sant Jeroni de la Murtra, mentre que la segona ha finalitzat al poblat ibèric de Puig i Castellar.

La prova s’ha organitzat en el marc de la celebració, el dia 21, del Dia del Càncer de Mama, del qual cada any es diagnostiquen a Catalunya uns 5.000 casos.

Notícies relacionades

La marxa ha comptat amb el recolzament del Centre de Salut Mental Dr. Emili Mira, del programa La Mar de Saludable del Parc de Salut Mar, de la Diputació de Barcelona i de l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet.

Més notícies de Santa Coloma a l’edició local d’EL PERIÓDICO