Més de 13.000 euros

Detingut per atracar amb una arma falsa una sala de jocs a Santa Coloma

  • Els investigadors van aconseguir identificar-lo gràcies a la descripció facilitada i el van arrestar el 21 de setembre al seu domicili

  • El detingut va passar a disposició judicial dos dies després i va ser posat en llibertat

Archivo - Arxiu - Un cotxe dels Mossos d’Esquadra.

Archivo - Arxiu - Un cotxe dels Mossos d’Esquadra. / ARCHIVO (Europa Press)

1
Es llegeix en minuts
EFE

Els Mossos d’Esquadra han detingut un veí de Santa Coloma de Gramenet (Barcelonès), de 35 anys, per haver suposadament robat més de 13.000 euros d’una sala de jocs valent-se d’una arma de foc simulada. Segons ha informat la policia catalana, els fets es remunten al 13 de setembre cap a les 22.30 hores, quan es va produir un robatori amb violència i intimidació en un local de la ciutat.

Un home, amb el rostre ocult per una gorra i unes ulleres de sol, va entrar al saló de jocs quan estava a punt de tancar i, exhibint una arma de foc, va demanar els diners de la recaptació als treballadors. Tot seguit, va fugir en patinet amb un total de 13.704 euros.

Notícies relacionades

Els investigadors van aconseguir identificar-lo gràcies a la descripció facilitada i el van arrestar el 21 de setembre al seu domicili, on van trobar la roba que coincidia amb la del dia dels fets i el maletí buit d’una arma. El detingut va passar a disposició judicial dos dies després i va ser posat en llibertat.

Més notícies de Badalona a l’edició local d’EL PERIÓDICO