Formació universitària

Més de 70 estudiants de Medicina de la UB faran pràctiques a l’Esperit Sant de Santa Coloma aquest curs

  • Per la seva banda, els estudiants de tercer diàriament acaben la jornada amb un seminari impartit per professionals de la FHES

Més de 70 estudiants de Medicina de la UB faran pràctiques a l’Esperit Sant de Santa Coloma aquest curs

FHES

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Aquest mes de setembre, 15 alumnes del tercer i sisè curs del grau de Medicina de la Universitat de Barcelona (UB) han començat les seves pràctiques a la Fundació Hospital de l’Esperit Sant (FHES) de Santa Coloma de Gramenet (Barcelonès).

En grups de quatre o dotze, depenent del curs, els estudiants «tenen la possibilitat de conèixer com funcionen les diferents àrees de l’hospital», comenten des del centre hospitalari.

Així, en el cas dels estudiants de tercer diàriament acaben la jornada amb un seminari impartit per professionals de la FHES. A mesura que avança el curs acadèmic van entrant diferents grups d’estudiants i s’espera que durant aquest any passin pel centre uns 72 estudiants.

Notícies relacionades

A la FHES es fan estades en pràctiques d’alumnes d’una diversitat d’estudis de postgrau i grau universitari, formació reglada de mòduls professionals de grau superior i de grau mitjà, així com formació provinent de cursos d’inserció laboral destinats a col·lectius prioritaris (aturats) tant de l’àmbit sanitari com d’altres àmbits.

Més notícies de Badalona a l’edició local d’EL PERIÓDICO