Música independent

El SintonitZZa torna a Santa Coloma per la Festa Major amb un format adaptat a la pandèmia

  • Serà una única jornada dedicada a la música independent, que tindrà lloc a l’escola Jaume Salvatella i que estarà dividida en dos trams

El SintonitZZa torna a Santa Coloma per la Festa Major amb un format adaptat a la pandèmia

Ayuntamiento de Santa Coloma

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El Festival SintonitZZa ja prepara la seva tornada per al diumenge 5 de setembre del 2021, en el marc de la Festa Major de Santa Coloma de Gramanet (Barcelonès). Serà una única jornada dedicada a la música independent, que tindrà lloc a l’escola Jaume Salvatella de Santa Coloma i que estarà dividia en dos trams de concerts, amb horari de vermut i tarda.

Així, el SintonitZZa d’aquest any canviarà el seu format de manera excepcional, optant per una programació de caràcter diürn i adaptada a les normatives vigents per la pandèmia de la Covid-19, però «no per això deixarà d’oferir la millor música en directe i enormes dosis de festa a tot el que visiti l’escola Jaume Salvatella», expliquen des de l’Ajuntament colomenc.

El Festival arrencarà diumenge amb els ritmes caribenys de Palmerita Coco Blue, seguits dels Mejillones Tigres, que «encomanaran la seva alegria al públic amb la seva sorprenent amalgama de sons». També les Radioactivas, una sonora proposta de punk combatiu i aspre, i les Tiburona, amb el seu garage-surf indòmit i underground, se sumaran a un cartell de música independent «divers i punter».

Finalment, el festival d’aquest any s’acomiadarà amb les sonoritats blues i afroamericanes dels Guadalupe Plata & Mike Edison.

Por fin colgamos el cartel de este año ha sido difícil pero aquí está.Seran dos tramos de conciertos uno mañanero con...

Posted by SintonitZZa Festival on Monday, August 2, 2021

Mesures de seguretat per la Covid

Per la seva banda, des de l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet recorda als assistents que, durant la realització de l’esdeveniment i mentre un es mantingui al recinte, és obligatori l’ús de la mascareta.

Notícies relacionades

Entre altres mesures per fer front a la pandèmia, es recorda també que els assistents han de mantenir sempre la distància de seguretat. Així, també remarquen que està prohibit aixecar-se del seient assignat durant la funció, «excepte per fer ús del WC o de la zona de restauració». A més, es demana als assistents que facin ús del gel hidroalcohòlic.

Més notícies de Santa Coloma a l’edició local d’EL PERIÓDICO