Cultura

El Teatre Sagarra de Santa Coloma estrena dos espectacles del Grec 2021

  • Les Impuxibles i Pep Tosar oferiran assajos oberts als veïns de la ciutat abans de la seva estrena oficial

sagarra

sagarra

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El Teatre Sagarra de Santa Coloma de Gramenet (Barcelonès) reprèn les coproduccions amb el Festival Grec de Barcelona. Per aquesta raó, l’espai colomenc cedeix les seves instal·lacions a companyies professionals, les quals oferiran assajos oberts als veïns de la ciutat. «Aquesta és una oportunitat única de poder disfrutar d’espectacles de primer nivell abans de la seva estrena oficial», asseveren des de l’Ajuntament.

Aquest 2021 es produiran dos projectes, el primer serà amb la companyia Les Impuxibles, que presentarà l’espectacle FAM, a càrrec de les germanes Clara i Ariadna Peya, els dies 1 i 2 de juliol (abans de la seva estrena el dia 7 de juliol al Mercat de les Flors). Es tracta d’un work in progress amb música, paraules i moviment per «alliberar el cos de la pressió social».

L’altra producció és l’espectacle El Fingidor, una recreació poètica sobre la figura i l’obra de Fernando Pessoa a càrrec de la companyia Pep Tosar. La presentació està prevista per als dies 9,10 i 11 de juliol a la sala gran del teatre Sagarra.

Notícies relacionades

Els dies de residència de la companyia Les Impuxibles seran del 27 al 30 de juny, els de la companyia Pep Tosar són del 5 al 8 de juliol.

Més notícies de Santa Coloma a l’edició local d’EL PERIÓDICO