3a Mostra ‘Music&Roig’

L’Escola de Música Can Roig i Torres de Santa Coloma celebra els seus 40 anys de vida amb 40 concerts

  • Aquests recitals, interpretats per alumnes i professors, s’estendran per diversos punts de la ciutat del 14 al 21 de juny

L’Escola de Música Can Roig i Torres de Santa Coloma celebra els seus 40 anys de vida amb 40 concerts

Ayuntamiento de Santa Coloma

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Escola Municipal de Música Can Roig i Torres de Santa Coloma de Gramenet (Barcelonès) celebrarà els seus 40 anys de vida amb 40 concerts. Aquests recitals, interpretats pel gruix de l’alumnat i els seus professors, s’estendran per diversos punts de la ciutat, dins de la 3a Mostra ‘Music&Roig’, «culminant així la seva trajectòria d’èxit formatiu del centre», assenyalen des de l’Ajuntament colomenc.

D’aquesta manera, del 14 al 21 de juny, els concerts ressonaran a l’Auditori i pati de Can Roig i Torres, al vestíbul de l’escola i a l’antiga sala de concerts (aula 11), però també a: la biblioteca, la biblioteca Can Peixauet, la del Fondo, la de Singuerlín, el Museu Torre Balldovina, el Centre Cultural Can Sisteré, l’Església Major i plaça de la Vila, obrint així el ventall al públic general de la ciutat.

Anteriorment, ja es van programar en la temporada estable de l’Auditori deu concerts de música clàssica amb «gran èxit d’assistència», protagonitzats per exalumnes de l’escola, que en aquests moments «estan seguint carreres professionals en diversos centres musicals de tot el món», afirmen des del consistori.

Notícies relacionades

Els professors van posar el seu gra de sorra dins del Cicle Can Roig i Torres en concert i, ara, Santa Coloma comença la 3a Mostra amb més de 30 concerts a càrrec de solistes, grups instrumentals i cors de l’escola. Així, des de l’Ajuntament també recorden que aquesta celebració popular comptarà amb els aforaments limitats i «totes les mesures de seguretat adequades».

Més notícies de Santa Coloma a l’edició local d’EL PERIÓDICO