A Can Sisteré

Santa Coloma acull l’exposició ‘Rosalía Mulero. 60 anys als escenaris’

  • Es tracta d’un recorregut pel context cultural, la biografia, la formació i la trajectòria professional de la coneguda ‘bailaora’ colomenca

  • L’exposició té com a fil conductor el text de la flamencòloga María Jesús Castro Martín que situa l’espectador a l’època daurada del ball a Catalunya

Santa Coloma acull l’exposició ‘Rosalía Mulero. 60 anys als escenaris’
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Santa Coloma de Gramenet (Barcelonès) acollirà des d’aquest 23 de març a Can Sisteré (Sala B) la mostra Rosalía Mulero. 60 anys als escenaris, un recorregut pel context cultural, la biografia, la formació i la trajectòria professional de la coneguda ‘bailaora’ colomenca.

L’exposició té com a fil conductor el text de la flamencòloga María Jesús Castro Martín que situa l’espectador a l’època daurada del ball a Catalunya; la precocitat de Rosalía fa que amb sis anys comenci a interessar-se per la dansa, iniciï la seva formació i una interminable llista d’actuacions de caràcter local, nacional i internacional.

Una carrera artística de 60 anys plena de col·laboracions, viatges i anècdotes, que encara avui continua, complementada pels seus vessants com a professora i empresària, en les quals destaquen la creació a Santa Coloma de Gramenet de l’Escola de Dansa Rosalía Mulero (1982) i la fundació de la Companyia de Dansa Espanyola i Flamenco, Los Mulero (1985).

Fins al 16 de maig

El vestuari, les fotografies, els cartells, els programes de mà, les notícies en la premsa, els vídeos dels espectacles de Rosalía Mulero i de la seva companyia, complementen una mostra que es desenvolupa entorn del Festival Flamenco-ON.

Notícies relacionades

L’exposició estarà oberta fins al 16 de maig en l’horari habitual de Can Sisteré; de dimarts a dissabte de 17 a 21 h, i dissabtes i diumenges d’11 a 13.30 h.

Més notícies de Santa Coloma a l’edició local d’EL PERIÓDICO