17a edició

Un institut de Santa Coloma, guardonat als Premis Buero de Teatre Jove

El Ramon Berenguer IV rep el tercer reconeixement nacional en la categoria escolar de la Fundació Coca-Cola

Un institut de Santa Coloma, guardonat als Premis Buero de Teatre Jove
1
Es llegeix en minuts

La companyia de teatre RB4, de l’Institut Ramon Berenguer IV de Santa Coloma de Gramenet (Barcelonès), ha rebut el tercer premi nacional, en la categoria escolar ex aequo, dels Premis Buero de Teatre Jove de la Fundació Coca-Cola, que aquest any celebren la seva dissetena edició.

El guardó al centre colomenc, per la seva obra ‘Fuenteovejuna’, va ser entregat en un acte celebrat al centre escolar, que va comptar amb l’escenificació de l’obra i en què van participar el director del centre educatiu, Enrique Jimeno; el director del grup guardonat, Jordi Pérez i tres membres més del grup.

El jurat nacional, format per referents de les arts escèniques com Emilio Gutiérrez Caba, Fran Perea, Carlos Hipólito i María Adánez, va premiar la proposta colomenca, un híbrid de representació física i online.

Com a regal, els components de la Companyia RB4 van rebre material teatral tècnic, com una màquina de fum i focus led, per enriquir les seves representacions.

Acostar el teatre als joves

Des de l’any 2003, la Fundació Coca-Cola convoca els Premis Buero de Teatre Jove per acostar el teatre als joves i donar visibilitat a les històries que volen explicar.

Notícies relacionades

Un concurs en què cada any, en les seves fases autonòmiques i nacional, participen més de 350 grups de teatre i prop de 7.000 joves entre 14 i 21 anys de tot el país que tinguin una obra de teatre (preparada o en procés) que compleixi les bases.

Més notícies de Santa Coloma a l’edició local d’EL PERIÓDICO

Temes:

Ajuntaments