CONSUM NADALENC

Santa Coloma reforça el servei de recollida de cartró de comerços durant l'època nadalenca

La mesura té per objectiu evitar contenidors desbordats i «millorar el servei per al conjunt del municipi»

Des de l'Ajuntament recorden que cal treure el cartró al carrer 30 minuts abans de l'hora que tenen assignada

santako lisboa

santako lisboa

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ajuntament de Santa Coloma ha anunciat un reforç en el servei de la recollida de cartró en establiments comercials durant l’època nadalenca. Abans, es faran visites informatives als establiments per incidir en el correcte ús d’aquest servei de recollida porta a porta, per «evitar que el cartró d’origen comercial saturi els contenidors blaus del carrer destinats als residus domèstics», assenyalen des del consistori.

Durant l’etapa nadalenca, a causa de l’augment del consum, creix també la quantitat de cartró generat, especialment als establiments. És per aquesta raó que «és molt important» que els comerços facin ús del servei de recollida del cartró especialment destinat a ells, per millorar la neteja dels carrers, evitar els contenidors desbordats i «millorar el servei per al conjunt del municipi», expliquen des de l’Ajuntament.

El govern local recorda també que aquesta recollida es realitza de dilluns a dissabte de 14 a 16 hores, i que cal treure el cartró al carrer 30 minuts abans de l’hora que tenen assignada.

Notícies relacionades

Entre altres indicacions, els comerciants de Santa Coloma han de deixar el cartró plegat, etiquetat i identificat a la façana de l’establiment, on no interrompi el pas de vianants, i «mai al costat dels contenidors».

Més notícies de Santa Coloma a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA