FOC

Incendi en un pis del passatge de Juli Garreta de Santa Coloma de Gramenet

Entre setanta i vuitanta persones van ser desallotjades, però finalment no es van haver de lamentar ferits

Tot i que les flames van afectar diversos pisos de l'edifici, no es van registrar danys estructurals

incendio

incendio

1
Es llegeix en minuts
Àlex Rebollo

Un pis del passatge de Juli Garreta de Santa Coloma de Gramenet es va incendiar aquest dimecres 18 de novembre a la tarda per causes encara desconegudes. Des de Bombers de la Generalitat expliquen que van rebre l’alerta a les 18:26h i que el foc es va donar per controlat a les 18:48. Al lloc dels fets hi van acudir un total de quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat i una dels Bombers de Barcelona, que van aportar un vehicle escala a la intervenció.

Des de Mossos d’Esquadra expliquen que es va haver de desallotjar entre setanta i vuitanta persones. Per part seva, el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) assenyala que va destinar tres ambulàncies, tot i que finalment no es va registrar cap ferit. En l’incident també hi va participar la policia local de Santa Coloma.

Les flames «van afectar tot un pis» i van arribar a fer malbé en menor grau el pis superior i el limítrof, segons indiquen des del cos de Bombers. A més, el pis de baix també va patir filtracions d’aigua arran de l’extinció de l’incendi.

Notícies relacionades

No obstant, des del cos de Mossos assenyalen que no hi va haver danys estructurals i que actualment s’està investigant l’origen del foc.

Més notícies de Santa Coloma a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA