01 des 2020

Anar al contingut

REOBERTURA

Es reactiven els equipaments culturals de Santa Coloma

El Museu Torre Balldovina ha obert les portes tres mesos després

També estan obertes les biblioteques Central i Fondo i dilluns que ve obrirà la de Singuerlín-Salvador Cabré

El Periódico

Es reactiven els equipaments culturals de Santa Coloma

Dimarts passat 30 de juny es van tornar a obrir les portes del Museu Torre Balldovina de Santa Coloma de Gramenet, amb les mesures de seguretat i salut per a «una visita segura i confortable», segons indiquen des de l’ajuntament.

Després de tres mesos amb la porta tancada a causa de la crisi de la Covid-19, el centre reobre perquè els usuaris puguin visitar la seva exposició permanent i, també, per passejar pel nou espai a l’entorn del museu i del molí d’en Ribé, arreglat recentment.

Les visites es poden fer de forma individual o en «grups de convivència», tot i que l’aforament es limitarà a un terç del màxim permès. No obstant, no s’oferiran activitats ni visites guiades i tampoc es permetrà l’entrada de grups (excepte petits grups tipus unitat familiar).

Reobertura de les biblioteques

Pel que respecta al museu, sí que es permetran consultes presencials a l’arxiu de forma restringida i només amb cita prèvia amb el personal responsable. L’horari de visita serà de 16:30 a 20 h, de dimarts a dissabte. També estan obertes les biblioteques Central i Fondo, i, a partir de dilluns que ve, s’amplia el servei amb l’obertura de la Biblioteca Singuerlín-Salvador Cabré.

S’han unificat tots els equips de treball disponibles en tres biblioteques a fi d’oferir aquests serveis de biblioteca durant tot l’estiu: consultar fons documental exclòs de préstec, fer ús del servei d’internet; préstecs, retorns i informació bibliogràfica i sala d’estudi, amb cita prèvia dins de l’horari de les biblioteques.

Més notícies de Santa Coloma a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA