REOBERTURA

Es reactiven els equipaments culturals de Santa Coloma

El Museu Torre Balldovina ha obert les portes tres mesos després

També estan obertes les biblioteques Central i Fondo i dilluns que ve obrirà la de Singuerlín-Salvador Cabré

csm tballdovina 1 8b401679e4

csm tballdovina 1 8b401679e4

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Dimarts passat 30 de juny es van tornar a obrir les portes del Museu Torre Balldovina de Santa Coloma de Gramenet, amb les mesures de seguretat i salut per a «una visita segura i confortable», segons indiquen des de l’ajuntament.

Després de tres mesos amb la porta tancada a causa de la crisi de la Covid-19, el centre reobre perquè els usuaris puguin visitar la seva exposició permanent i, també, per passejar pel nou espai a l’entorn del museu i del molí d’en Ribé, arreglat recentment.

Les visites es poden fer de forma individual o en «grups de convivència», tot i que l’aforament es limitarà a un terç del màxim permès. No obstant, no s’oferiran activitats ni visites guiades i tampoc es permetrà l’entrada de grups (excepte petits grups tipus unitat familiar).

Reobertura de les biblioteques

Pel que respecta al museu, sí que es permetran consultes presencials a l’arxiu de forma restringida i només amb cita prèvia amb el personal responsable. L’horari de visita serà de 16:30 a 20 h, de dimarts a dissabte. També estan obertes les biblioteques Central i Fondo, i, a partir de dilluns que ve, s’amplia el servei amb l’obertura de la Biblioteca Singuerlín-Salvador Cabré.

Notícies relacionades

S’han unificat tots els equips de treball disponibles en tres biblioteques a fi d’oferir aquests serveis de biblioteca durant tot l’estiu: consultar fons documental exclòs de préstec, fer ús del servei d’internet; préstecs, retorns i informació bibliogràfica i sala d’estudi, amb cita prèvia dins de l’horari de les biblioteques.

Més notícies de Santa Coloma a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA