ENTRE BARCELONA I BÈLGICA

15.000 persones assisteixen al festival de música electrònica Tomorrowland a Santa Coloma de Gramenet

La intensa pluja va obligar a condicionar el recinte, que va haver d'obrir portes una hora més tard del previst

foto 3532685

foto 3532685 / victoradorna

1
Es llegeix en minuts
ACN

El parc de Can Zam de Santa Coloma de Gramenet s’ha convertit aquest dissabte en un epicentre de la música electrònica amb la celebració de la tercera edició del Unite With Tomorrowland.  

La intensa pluja que va caure a Barcelona minuts abans de l’obertura de portes del certamen va obligar els organitzadors a condicionar el recinte, que va haver d’obrir portes a les quatre de la tarda, una hora més tard del previst. 

L’esdeveniment continua apostant per la sostenibilitat amb mesures que ajuden a reduir el seu impacte ambiental. A més, aquest any ha posat en marxa un punt lila per prevenir els abusos i les agressions sexuals.

Anys 20

Els italians Marnik van començar el festival a les cinc de la tarda amb un esperat espectacle en un nou escenari que s’estrenava aquest any a Can Zam basat en un disseny ambientat en el circ dels anys 20. 

Després, van venir les actuacions dels ‘dj’ més internacionals. La connexió amb l’escenari de Bèlgica va ser un dels moments més desitjats de la jornada, amb una bona sincronització amb els efectes especials que tenien lloc de manera simultània a Bèlgica i Santa Coloma.

La festa es va allargar amb dotze hores de música electrònica amb els millors músics del món en aquest estil. Nervo, Salvatore Ganacci i Quintino van ser els encarregats de posar el punt final al certamen.

Mesures innovadores

Aquest any el festival ha continuat apostant per la sostenibilitat amb la utilització de vasos reutilitzables i altres iniciatives de reciclatge que tenien per objectiu reduir l’impacte mediambiental del certamen. 

Notícies relacionades

A més, també s’ha posat en marxa un punt lila per prevenir els abusos i les agressions sexuals, tant al públic que assisteix com als treballadors.

Més notícies de Santa Coloma