AMPLI VENTALL D'ACTIVITATS

Rosario, Soleá Morente i la banda Sweet California, els plats forts de la Festa Major d'Estiu a Santa Coloma

La celebració tindrà lloc els dies 30 i 31 d'agost, i 1 i 2 de setembre

csm envelat festa f76da6d46b

csm envelat festa f76da6d46b

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El programa de la Festa Major d’Estiu, que se celebrarà els dies 30 i 31 d’agost, i 1 i 2 de setembre a Santa Coloma de Gramenet, està a punt de tancar-se, però l’Ajuntament ja ha fet públics alguns dels plats forts de la celebració.

Aquest any, l’esdeveniment, que torna a incloure un ampli ventall d’activitats lúdiques, familiars, musicals, culturals i esportives, comptarà amb l’actuació estrella de la popular cantant Rosario, el grup Sweet California i el flamenc-fusió de Soleá Morente, entre d’altres.

Torna l’envelat

Després de l’èxit de l’envelat, estrenat l’any passat a la plaça de Pau Casals i on van actuar les orquestres més populars, aquest 2019 es consolida com a punt de trobada. 

També, s’hi suma un nou escenari, al parc Els Pins, on tindran lloc diverses activitats, com concerts i cine a l’aire lliure, i alguns dels actes inclosos en el cicle UAU, destinat al públic familiar. 

Aquest any, no faltaran el Festival de Música Independent de Santa Coloma (FISC), al parc Europa, el tradicional correfoc, la trobada castellera, la Fira d’Entitats, la XXV Trobada de Gegants, les audicions de sardanes, els menjars populars, els corretapes o el piromusical. 

Notícies relacionades

També, s’habilitaran punts lila d’informació, amb detalls sobre els protocols de resposta a les violències sexistes i la LGTBIfòbia.

Més notícies de Santa Coloma

Temes:

Rosario