CONTRA L'INCIVISME

Santa Coloma estrena 'El Talp', una nova 'app' per denunciar incidències a la via pública

La notificació serà rebuda directament pels serveis municipals, que s'encarregaran d'avaluar-la i iniciar el procediment de solució

csm el topo 027196c26a

csm el topo 027196c26a

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Ja es pot descarregar l’aplicació per a dispositius mòbils 'El Talp', amb la qual es poden comunicar incidències relacionades amb el manteniment d’elements de la via pública i la neteja a Santa Coloma de Gramenet. Per exemple: desperfectes en la pavimentació, mobiliari urbà, semaforització, contenidors, etc. 

Segons el consistori, amb el servei d’ubicació activat al mòbil, és molt senzill reportar la incidència. També, a més de la geolocalització, es pot adjuntar una fotografia i un comentari. 

La notificació serà rebuda directament pel Servei Municipal de Via Pública o pels serveis municipals, que s’encarregaran d’avaluar-la i iniciar el procediment de solució. 

L’usuari rebrà notificacions cada vegada que es produeixi una novetat en l’‘app’.

L’aplicació ha sigut desenvolupada per la mateixa empresa que proveeix el ‘software’ de gestió d’incidències de Via Pública, i per això facilita la integració amb les rutines municipals.

Noves aplicacions mòbils 

L’‘app’ ‘El Talp’ permet comunicar incidències sobre desperfectes a la via pública, però no és l’única que s’ha posat en marxa a la ciutat colomenca últimament. També hi ha una ‘app’ metropolitana per als aparcaments en superfície, zones blaves i zones verdes i una altra amb referència a la seguretat ciutadana.

Notícies relacionades

Des de fa un mes, Santa Coloma forma part d’una plataforma metropolitana que permet pagar l’aparcament a les zones autoritzades de la via pública amb una aplicació de mòbil. Però, a més d’aquesta ‘app’, el municipi va estrenar una nova aplicació que permet interactuar directament amb la policia local a través del mòbil o la tauleta de forma còmoda i àgil.

Més notícies de Santa Coloma