Educació alternativa

Santa Coloma reforça els seus tallers de lleure, que el curs passat van aplegar mig miler de persones

L'Ajuntament aposta per més tallers vinculats amb la ment i la salut, el món tèxtil i l'oferta infantil

aromaterapia

aromaterapia

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet reforça aquesta tardor la seva oferta de lleure i formació amb 35 noves propostes. Cursos dirigits a tots els públics i distribuïts pelsvuit centres cívics  de la ciutat, ubicats els barris de Can Mariner, Oliveres, Singuerlín, Fondo, Raval, Riu, Llatí i Can Franquesa, amb l’objectiu d’aproximar aquesta oferta a tota la ciutadania.

El període d’inscripcions és del 7 al 21 de setembre i les places són limitades, segons ordre d’arribada. Es fan de manera presencial al centre on es durà a terme el taller, de 16 a 20 h. El pagament s’ha de fer per mitjà d’un ingrés bancari amb l’imprès facilitat al centre, i la inscripció serà efectiva una vegada entregat el full d’inscripció complimentat, pagada la quota i es porti al centre el resguard de pagament en un termini de dos dies.

Nous tallers

Els tallers comencen a partir de l’1 d’octubre, i aquesta temporada arriba carregada de moltes novetats. Hi destaquen els cursos vinculats al cos i a la ment, com l’acroioga, les tècniques de relaxació, el ioguilates, els tallers de dansa de la polinèsia i la dansa afrofitnes. També cursos relacionats amb el món del tèxtil, com ara estampació tèxtil amb segells, ¡Fes el teu jersei de mitja!, ¡Fes la teva motxilla! i ¡Fes la teva caputxa!. I els cursos de noves tècniques: Risoteràpia, Curtmetratge Express, Com escriure un ‘best-seller’, Aromateràpia amb olis essencials, l’Art de parlar en públic i Bike world, Refresca el teu anglès, Cuines del món i Experimentem amb tècniques d’estampació.

A causa de l’èxit de participació en activitats creatives de nens i joves en passades edicions, s’ha potenciat l’oferta adreçada a aquest públic amb un nou taller, Maquillatge terrorífic per a Halloween-Castanyada, així com amb la reedició dels cursos de Manga i de Pintura Japonesa. D’altra banda, s’ha ampliat la durada d’alguns tallers, com ara el Mindfulness i la Marxa nòrdica, a causa de la seva alta demanda.

Notícies relacionades

Els preus dels tallers estan establerts en funció de la durada de cada curs, i oscil·len entre els 12 i els 32 €. L’any passat, 430 persones van participar en els tallers dels centres i centres cívics d’aquesta ciutat, gairebé la meitat en l’edició de tardor (196). L’Ajuntament inverteix en aquestes activitats un total de 24.000 € a l’any, distribuïts amb tres cicles (hivern, primavera i tardor).

Més notícies de Santa Coloma de Gramenet