Espectacle de circ

Preestrena de 'Rhumans' al Teatre Sagarra de Santa Coloma

És l'espectacle de circ que Rhum & Cia porta aquest estiu al Festival Grec

circo

circo

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El circ arriba a Santa Coloma de Gramenet. Aquest diumenge 15 de juliol, el Teatre Sagarra d’aquesta localitat, acull la preestrena de‘Rhumans’,espectacle que la companyia Rhum & Cia porta aquest estiu alFestival Grec de Barcelona. Amb ‘Rhumans’ la companyia tanca una trilogia clownesca que ja va iniciar en aquest festival l’any 2014.

En aquesta ocasió conviden l’espectador a viatjar i a reflexionar sobre la figura del pallasso amb un ‘collage’ musical format per números de creació pròpia i algun clàssic, tot això amanit amb una mica d’acidesa, de dolçor o de picant per revelar els músculs del riure. Perquè ‘riure’ no és només una paraula, sinó que és una mica més profund. Segons diuen, el riure ho cura gairebé tot.

L’espectacle està dirigit per Jordi Aspa, home de circ que, amb Bet Miralta, és el cinquanta per cent de la companyia Escarlata Circus. Amb ‘Rhumans’ la companyia, formada per Joan Arqué, Roger Julià, Jordi Martínez, Pep Pascual i Mauro Paganini, tanca un camí que va iniciar amb Rhum i seguidament amb Rhumia.

Notícies relacionades

Aquesta preestrena és gratuïta per a tots els públics. Les entrades es podran demanar dues hores abans que comenci la funció a la taquilla del mateix teatre. L’aforament de la sala és limitat, hi caben 550 persones.

Més notícies de Santa Coloma de Gramenet