TEATRE

El Teatre Sagarra de Santa Coloma, laboratori artístic del Grec

La sala preestrenarà dues obres del festival de Barcelona per tercer any consecutiu

foto collage

foto collage

1
Es llegeix en minuts
MIREIA BIEL / SANTA COLOMA DE GRAMENET

Els artistes finalitzen aquests dies els últims retocs dels seus espectacles, abans de pujar a l'escenari amb els seus principals crítics: els espectadors. El Teatre Sagarra de Santa Coloma s'ha convertit per tercer any consecutiu en un laboratori de creació artística, en part del 'backstage' del Festival Grec de Barcelona. I és que la col·laboració de l'espai cultural amb un dels festivals culturals més importants que se celebren a la capital catalana permetrà que es preestrenin dos espectacles dies abans de la seva posada en escena oficial.

'Tata Mala', d'Enric Montefusco & Bona Sort (6 de juliol), i ‘Així en la terra com al cel’, de la Companyia de Mar Gómez (19 de juliol). Aquests són els títols dels espectacles que Santa Coloma tindrà el privilegi de preestrenar al Teatre Sagarra a preus reduïts que poden arribar a ser de sis euros.

ESPECTACLES INÈDITS

'Tata Mala' és el primer projecte obertament escènic d'Enric Montefusco, líder de la desapareguda banda barcelonina de pop Standstill. És una història familiar emotiva i crua, però a la vegada carregada d'humor. Les imponents figures que construeixen Els Falcons de Barcelona, a més d'un grup de músics de condicions diverses i la ballarina Sonia Gómez, posen el seu talent al servei d'un espectacle emocionant. Un dia després del seu pas per Santa Coloma, 'Tata Mala' s'estrenarà al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB).

Notícies relacionades

‘Així en la terra com al cel' és un muntatge de dansa surrealista, irònic i ple de situacions imprevisibles. En un espai celestial infinit, els quatre personatges protagonistes hauran de tornar a començar les seves històries personals, però seran tan imperfectes o més del que ho han estat en vida. Partint d'aquesta peculiar situació sobrenatural, s'obre pas un relat lleugerament absurd, transcendental i mundà en què la mort és una excusa per riure'ns de nosaltres mateixos. Aquest espectacle s'estrenarà al Mercat de les Flors el 20 de juliol.

Més notícies de Santa Coloma

Temes:

Grec Teatre