Projecte solidari

Els Ironman colomencs lluiten contra la fibromiàlgia

Amb la venda de polseres solidàries, el projecte #Imheart es proposa recollir fons per a l'Associació Catalana d'Afectats de Fibromiàlgia

L’esportista Raul Santos i l’alcaldessa, Núria Parlon, mostren les polseres solidàries del projecte #Imheart.

L’esportista Raul Santos i l’alcaldessa, Núria Parlon, mostren les polseres solidàries del projecte #Imheart. / AJUNTAMENT DE SANTA COLOMA

1
Es llegeix en minuts
Q.F. / Santa Coloma de Gramenet

El 5 d'octubre se celebra la Ironman de Barcelona. Una dura prova en què els esportistes han de completar 3.800 metres nedant, 180 quilòmetres en bicicleta i 42,2 quilòmetres corrent en un temps màxim de 17 hores.

Un grup de joves Ironman colomencs s'han proposat un doble repte: acabar la prova i, a més, aconseguir fons per a l'Associació Catalana d’Afectats de Fibromiàlgia (ACAF), una entitat que atén persones afectades de fibromiàlgia, síndrome de fatiga crònica i sensibilitat química múltiple.

Amb aquest objectiu ha nascut el Projecte #Imheart impulsat per Raul Santos, Victor Asensio, Javier Córdoba, Alberto Bermejo, Jonathan Hernández i Alberto Martínez.

A través de la web es poden adquirir les polseres solidàries i el 100% dels beneficis es destinaran a l'ACAF que els invertirà en el grup d'investigació  sobre la fibromiàlgia que treballa a l'Hospital de la Vall d’Hebron.

La voluntat dels Ironman colomencs és donar a conèixer aquesta malaltia “invisible” que actualment afecta entre el 2% i 6% de la població i per a la qual, actualment, no existeix un tractament definitiu.

La iniciativa, que compta amb el suport de l'Ajuntament de Santa Coloma i l'alcaldessa, Núria Parlon, es presentarà públicament divendres que ve 3 d'octubre a la biblioteca Singuerlín-Salvador Cabré.

Notícies relacionades

Més notícies de Santa Coloma

 

Temes:

Fibromiàlgia