El dissabte 8 de novembre

Santa Coloma se suma al 'Shopping Night'

Després de l'èxit de la iniciativa en altres ciutats, Santa Coloma organitza la primera nit de botigues obertes amb la voluntat de dinamitzar el comerç local

1
Es llegeix en minuts
QUERALT FLOTATS / Santa Coloma de Gramenet

El dissabte 8 de novembre ha estat la data triada per l'Agrupació del Comerç i la Indústria de Santa ColomaAgrupació del Comerç i la Indústria de Santa Coloma (ACI) i Fondo Comerç per organitzar la primera ‘Shopping Night’ a la ciutat. La iniciativa, que també compta amb la participació dels mercats, pretén “fer atractiva la ciutat i promocionar el comerç local perquè els colomencs s'hi quedin”, explica Rubén Corral, tècnic gestor d'ACI.

“Santa Coloma és una ciutat dormitori i normalment hi ha una fugida de consum fora de la ciutat cap als centres comercials. Amb la ‘Shopping Night’ volem fer una activitat atractiva per retenir aquests clients”, assegura Corral.

Seguint l'exemple d'altres ciutats com Badalona, les botigues i els mercats municipals de Santa Coloma obriran les portes fins a mitjanit. A més, la iniciativa també pretén promoure la gastronomia realitzant sinergies entre el sector de la restauració i el comerç.

Els que passegin pel centre de la ciutat el pròxim 8 de novembre trobaran fàcilment el fet distintiu de la ‘Shopping Night’ colomenc: els aparadors no seran estàtics sinó que estaran vius, albergaran moviment, màgia i moltes altres sorpreses.

La jornada també comptarà amb el teixit cultural de la ciutat, amb concerts en directe i balls col·lectius que culminaran amb l'elecció del ‘client VIP’. D'entre tots els colomencs que comprin durant les setmanes prèvies, s'elegirà per sorteig una persona que podrà vestir-se, pentinar-se i maquillar-se als comerços del centre aquella nit.

Les obres del centre no seran un problema

Actualment, els entorns del mercat Sagarra, el més antic de la ciutat, estan en obres.  El treball comprèn un total de 25.000m2 i inclou la remodelació integral del mercat, la transformació de l'entorn del mercat en zona de vianants, una nova plaça i dos trams de carrer addicionals.

“La inversió per remodelar el centre de la ciutat també va dirigida a fer que existeixin més oportunitats de dinamització de l'activitat econòmica de la ciutat”, assegura Esteve Serrano, alcalde accidental i tinent d'alcalde de Comerç i Mercats.

Notícies relacionades

Les obres, que s'executen a  bon ritme, estaran acabades el pròxim 8 de novembre i la primera Shopping Night servirà per inaugurar aquesta nova zona i “donar una promoció forta al centre que s'ha vist castigat per la crisi i pels treballs de remodelació”, concloue Corral.

Més notícies de Santa Coloma