REGISTRE CULINARI

Ferran Adrià: 'Crec que la Bullipèdia pot ser un fet històric'

El projecte de centre de documentació digital sobre el món de la cuina es va presentar aquest dijous 15 al Campus de l'Alimentació de Torribera, a Santa Coloma

Ferran Adrià presenta la Bullipèdia a Santa Coloma de Gramenet. / periodico

1
Es llegeix en minuts
J. S. / Santa Coloma de Gramenet

“Estic segur que estem fent una cosa històrica. I que d'aquí a vint anys, algú recordarà que des de la Universitat de Barcelona, des del campus Torribera, es va fer una acció que va permetre reflexionar i plantejar-nos moltes coses sobre el món de la cuina, la informació i el món d'Internet”.

Ho va dir aquest dijous 15 el cuinerFerran Adriàdurant la presentació de laBullipèdiadavant el professorat i alumnat delCampus de l'Alimentació de Torribera, a Santa Coloma de Gramenet. Una iniciativa que vol ser un referent en la informació i documentació relacionada amb l'alimentació i la gastronomia.

Per la seva banda,l'alcaldessa de Santa Coloma, Núria Parlon, va parlar de lagran oportunitatque per a Santa Coloma suposa acollir aquest projecte. “Aquest procés de passió i treball pot trobar en l'entorn un espai d'interaccions que beneficiï Santa Coloma però també serun espai per experimentar al voltant d'aquest projecte”.

LA HISTÒRIA D''EL BULLI'

Notícies relacionades

La UB-Bullipèdia és un projecte per crear un fons documental digital en què s'inclouràtot el coneixement culinari generat al restaurant El Bullii els resultats de la incorporació denous productes creatius provinents de la cuina internacional

A més, també vol ser una plataforma de debat per compartir idees sobre la funció creativa en gastronomia, sense oblidar la nutrició humana, dietètica i seguretat alimentària.