Previsió meteorològica

¿Quin temps farà per Sant Jordi a Catalunya?

  • DIRECTE | Últimes notícies de Sant Jordi 2023

  • ¿Plourà per Sant Jordi a Barcelona?

¿Quin temps farà per Sant Jordi a Catalunya?

JORDI OTIX

1
Es llegeix en minuts

Després de la pèssima experiència de l’any passat, amb una tempesta de calamarsa que va arruïnar la festa en enclavaments com Barcelona, molts catalans es pregunten per la previsió per a Sant Jordi 2023. Els models de previsió meteorològica a mitjà termini han estat poc clars fins ara, però ara sembla definir-se què passarà.

Notícies relacionades

La gran novetat es produirà la jornada prèvia a la Diada, el dissabte 22 d’abril. Aquell dia s’espera l’arribada d’un front que creuarà Catalunya d’oest a est i que portarà inestabilitat a bona part del territori. La nuvolositat creixerà notablement i pel vespre causarà precipitacions a les comarques del nord. No es descarta algun episodi aïllat de pluges en altres zones. Les temperatures baixaran de manera destacada.

El diumenge 23, el dia del llibre i la rosa, els models predictius vaticinen que quedarà una bossa d’aire fred en altura. Com a conseqüència, tot i que el dia arrencarà tranquil, és possible que es repeteixin les pluges al nord i el nord-est de Catalunya. És molt poc probable que les precipitacions arribin a Barcelona. Les temperatures es recuperaran i rondaran els 20 graus.

Temes:

Borrasca Pluges