Festiu assolellat

¿Quin temps farà per Sant Jordi?

  • Divendres pujaran els termòmetres una mitjana de 4 o 6 graus i l’ambient serà, en general, molt agradable

¿Quin temps farà per Sant Jordi?
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Després d’una setmana marcada per la inestabilitat i les temperatures més baixes, el bon temps predominarà a Catalunya el dia de Sant Jordi amb un augment de temperatures després d’un inici de setmana amb pluges localitzades en diferents punts. Serà el dia amb mes sol de tota la setmana i s’imposarà l’estabilitat, tot i que al Pirineu i al sud hi haurà núvols.

Pujada de temperatures per Sant Jordi

Després d’un dijous plujós principalment al nord i el sud del territori, divendres i el cap de setmana pujaran els termòmetres a Catalunya i hi haurà xàfecs dispersos i aïllats en punts del Pirineu, tot i que els núvols seran constants i persistents durant tota la tarda de la Diada de Sant Jordi.

Notícies relacionades

Al matí, el cel estarà poc ennuvolati a la tarda, a l’interior nord, apareixeran núvols alts a intervals al final del dia. No s’espera pluja. Les temperatures màximes pujaran entre 4 i 6 graus en molts punts de l’interior i l’ambient serà, en general, molt agradable. Les mínimes, en lleuger descens a l’oest i sense canvis significatius al nord-est. Vent de component nord fluix a primeres hores del dia, girant aquest i sud-est.

Els termòmetres baixaran de nou dissabte i diumenge de cara a la setmana vinent.

Temes:

Pluges