Cavalcada 2023

Cavalcada de Reis 2023 a Sant Cugat: recorregut i horaris

  • Ses Majestats d’Orient desfilaran amb els seus seguicis pels carrers de Sant Cugat abans de donar pas a ‘la nit més màgica de l’any’

Cavalcada de Reis 2023 a Sant Cugat: recorregut i horaris
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els Reis Mags recorreran aquest 2023, com cada any, els carrers del centre de Sant Cugat (Vallès Occidental) el dia 5 de gener. Amb la pandèmia de la covid-19 gairebé en l’oblit, els ajuntaments podran celebrar aquest any les respectives cavalcades sense preocupar-se que Generalitat o Estat apliquin restriccions en l’últim moment.

D’aquesta manera, Ses Majestats d’Orient desfilaran amb els seus seguicis pels carrers de Sant Cugat per repartir caramels i recollir les cartes dels nens i nenes més endarrerits abans de donar pas a ‘la nit més màgica de l’any’.

Recorregut

Sense l’arribada tradicional en helicòpter, els Reis Mags optaran per un nou recorregut pels carrers de Sant Cugat. Arribaran a les 18 h al Monestir de la plaça d’Octavià, on seran rebuts per l’alcaldessa Mireia Ingla i iniciaran recorregut poca estona més tard.

La cavalcada començarà al passeig de Francesc Macià, en l’encreuament amb el carrer de Castellví, i seguirà la següent ruta: carrer Abat Guillem d’Avinyó, tornaran al passeig Francesc Macià (on es reuniran amb la resta de carrosses) i a partir d’allà avançaran fins a la rambla del Celler, giraran pel carrer Puig i Cadafalch, avinguda Torreblanca, avinguda Pla del Vinyet, carrer Francesc Moragas i encararan de nou la rambla del Celler per arribar al seu destí: la plaça de la Vila.

Una vegada a la plaça de l’Ajuntament, els nens i nenes més endarrerits podran entregar personalment la carta a Ses Majestats d’Orient.

Tram TEA

Notícies relacionades

El carrer de Puig i Cadafalch és l’escollit per al tram TEA d’aquest any i serà un espai on el soroll disminuirà i es crearà un ambient més calmat, pensat per als col·lectius amb necessitats especials i persones amb TEA.

Llegeix totes les notícies de Sant Cugat del Vallès a EL PERIÓDICO Sant Cugat 

Temes:

Sant Cugat