Xoc en una pujada

Un vehicle de neteja travessa una casa a Sant Cugat

Un vehicle de neteja travessa una casa a Sant Cugat

Ceduda per l'Ajuntament de Sant Cugat del Vallès / ACN

1
Es llegeix en minuts

Un vehicle municipal de neteja s’ha estavellat contra una casa a Sant Cugat del Vallès (Barcelona), travessant-la completament, sense que l’accident hagi causat ferits, tot i que l’ajuntament i la concessionària del servei investiguen les causes.

Segons indica l’Ajuntament de Sant Cugat a la xarxa social Twitter, un vehicle del servei de neteja, pertanyent a la concessionària Valoriza, s’ha estavellat contra una casa del carrer Diamant sense que això hagi provocat víctimes.

L’accident, afegeix el consistori, ha ocorregut quan «el conductor ha perdut el control del vehicle» en la pujada del carrer Monestir del Poblet, que té un fort pendent, per causes que s’estan investigant.

Notícies relacionades

En el moment de l’accident, el matrimoni que viu a la casa no es trobava allà, i ni el conductor del vehicle ni l’altre operari que l’acompanyava, han resultat ferits.

Tant l’ajuntament com la concessionària han lamentat l’accident i s’han posat a disposició dels veïns afectats, que dormiran aquesta nit a casa d’uns familiars. Els bombers han optat de moment per no retirar el vehicle sinistrat per garantir l’estabilitat de la casa i facilitar el peritatge.