Operació policial

Detingut per cometre cinc robatoris amb força a domicilis de Sant Boi en 15 dies

Detingut per cometre cinc robatoris amb força a domicilis de Sant Boi en 15 dies
1
Es llegeix en minuts
ACN

Els Mossos d’Esquadra van detenir el 4 de juliol un home de 45 anys per cometre cinc robatoris amb força a vivendes de Sant Boi de Llobregat entre el 12 i el 28 de juny i se’l relaciona amb dos més a Castelldefels, un en grau de temptativa.

La investigació es va posar en marxa al tenir coneixement dels dos primers robatoris i gràcies a les empremtes recollides es va concloure que l’arrestat n’era l’autor. El lladre accedia a les vivendes, en la majoria dels casos primeres plantes o pisos als quals es podia accedir per replans de la comunitat o terrasses annexes, amb el mètode de l’escalament i quan els propietaris no hi eren.

En el moment de la detenció, l’home portava un rellotge valorat en 3.000 euros, que havia sostret d’una de les vivendes.

Notícies relacionades

El 4 de juliol a la nit l’equip d’investigadors van fer una entrada i registre al domicili del detingut a Sant Boi de Llobregat, on van localitzar nombrosos objectes que podrien estar vinculats als robatoris comesos i que s’analitzaran per tal de relacionar-los amb possibles fets. La investigació continua oberta i els agents no descarten més detencions.

Llegeix totes les notícies de Sant Boi a EL PERIÓDICO de Sant Boi