Esports

La UE Santboiana organitza el primer torneig de Rugbi Inclusiu a Espanya

El torneig se celebrarà aquest dissabte a l’Estadi Baldiri Aleu

  • Els sis equips participants disputaran tres partits al llarg del dia

  • S’oferirà un curs de Rugbi Inclusiu que buscarà formar entrenadors en aquesta modalitat

La UE Santboiana organitza el primer torneig de Rugbi Inclusiu a Espanya

U.E Santboiana

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Aquest dissabte el camp de rugbi Baldiri Aleu, a Sant Boi de Llobregat, acollirà el primer Torneig Nacional de Rugbi Inclusiu. En l’organització participen el Club i Fundació UE Santboiana, la Federació Espanyola de Rugbi, la Federació Catalana.

L’estadi obrirà les seves portes des de les 9.30 h fins a les 16.00 h. Diferents equips de tot el territori es reuniran al municipi del Baix Llobregat per celebrar aquesta competició festiva. Des de la Federació Espanyola asseguren que l’objectiu és «fomentar el creixement del rugbi inclusiu a Espanya i aconseguir el desenvolupament del seu màxim potencial, posant èmfasi en la col·laboració amb les entitats».

Els organitzadors volen oferir un primer «punt de trobada» per al Rugbi Inclusiu

Notícies relacionades

Els organitzadors volen oferir un primer «punt de trobada» per al Rugbi InclusiuEl torneig buscarà una pràctica segura, però divertida, amb sis equips competint i cadascú disputarà tres partits. Durant la jornada, la UE Santboiana organitzarà un Curs de Rugbi Inclusiu que formarà part del mateix torneig amb la finalitat de formar i desenvolupar els entrenadors i que sàpiguen oferir un model transversal d’inclusió amb persones amb diversitat funcional.

Llegeix totes les notícies de Sant Boi a EL PERIÓDICO Sant Boi

Temes:

Sant Boi