Del 9 al 11 de setembre

Tot a punt per a la 33a edició del Festival Altaveu de Sant Boi 2022

Aquest any l’edició aposta per «la qualitat i la diferència», amb un cartell de més de 20 artistes confirmats, entre els quals destaquen Marcel Bagès & David Soler i la Ludwig Band, entre molts d’altres

Tot a punt per a la 33a edició del Festival Altaveu de Sant Boi 2022

ayuntamiento de Sant Boi

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Aquest any torna el principal festival de música de la comarca del Baix Llobregat, el Festival Altaveu, en la seva 33a edició, que se celebrarà com cada any a Sant Boi (Baix Llobregat). Aquest any l’edició aposta per «la qualitat i la diferència», amb un cartell de més de 20 artistes confirmats, entre els quals destaquen Marcel Bagès & David Soler i la Ludwig Band, entre molts d’altres.

La programació està plena de noves propostes; com l’estrena ‘Homenaje a la generación del 27’ de Lagartija Nick, la revisitació que Marcel Bagés & David Soler faran del ‘The dark side of the moon’ dels Pink Floyd i la participació d’artistes locals amb els Hip-Hop Horns Collective. No s’han oblidat del rock; aquesta edició representada per Germán Salto i Th’Booty Hunters. També compta amb la veu de Júlia Colom, el projecte de Grauwi i Marta Cascales, les textures sòniques de Gracià Pedro, l’electrònica i visual dels b1n0, la vitalitat de La Ludwig Band i la proposta de Papa Orbé i els Científicos del Sabor, entre altres.

Més enllà dels escenaris, l’Altaveu 2022 també acostarà la música des d’altres sectors, com amb la Fira del Disc i del Llibre Musical, les Converses Altaveu, Altaveu al cine i l’exposició dedicada a l’obra d’Alberto García-Alix, que es presentarà el 9 de setembre a Can Castells Centre d’Art.

Premis Altaveu 2022

Els premis Altaveu s’emmarcaran com a predecessors a la programació del Festival i premiaran la trajectòria de Santiago Auserón i Enric Cassasses, així com els treballs més destacats de Pau Riba i l’Orchestra Fireluche, Mariola Membrives, The New Raemon, Anna Ferrer i la tasca de la Biblioteca Vapor Vell.

Notícies relacionades

Tindran lloc el dia 8 de setembre i aniran destinats a artistes, entitats i iniciatives que enriqueixin la música contemporània.

Llegeix totes les notícies de Sant Boi a EL PERIÓDICO Sant Boi