Sostenibilitat

Sant Boi posa en marxa l’Oficina Municipal d’Energia Sostenible

És una de les accions principals en l’aposta del municipi «per avançar cap al camí de la transició ecològica i la lluita contra l’emergència climàtica»

Sant Boi posa en marxa l’Oficina Municipal d’Energia Sostenible

Ayuntamiento de Sant Boi

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Oficina Municipal d’Energia Sostenible (OMES) s’ha posat en marxa aquesta mateixa setmana a Sant Boi (Baix Llobregat), una de les accions principals en l’aposta del municipi «per avançar cap al camí de la transició ecològica i la lluita contra l’emergència climàtica».

L’oficina té un equip de professionals que informa, assessora i recolza la ciutadania en qüestions relacionades amb el consum d’energia amb menys costos econòmics, ambientals i socials com les formes de mobilitat individual o la instal·lació de plaques fotovoltaiques, entre d’altres

El personal tècnic de l’oficina desenvoluparà projectes de creació de comunitats energètiques per generar energia solar fotovoltaica a les cobertes de diferents equipaments municipals i que llars i famílies puguin disfrutar dels seus avantatges.

Així mateix, l’oficina s’encarrega del servei municipal d’auditories energètiques en línia per a llars i comerços i d’informar i assessorar la ciutadania sobre ajudes i subvencions existents per a la rehabilitació energètica de vivendes, la instal·lació de plaques fotovoltaiques o els punts de recàrrega de vehicles híbrids i elèctrics.

Notícies relacionades

L’OMES està ubicada al carrer de Lluís Castells, 23 i ofereix un servei gratuït, presencial o telemàtic. Per accedir es recomana demanar cita prèvia en l’horari d’atenció que és de dilluns a dijous de 9 a 13 h i de 16.30 a 19 h i els divendres de 9 a 14 h.

Més notícies deSant Boi a l’edició local d’EL PERIÓDICO