Poesia

Les Biblioteques de Sant Boi promouen una nova edició del Concurs de poesia ‘Perfecto esperpento’

La recepció de poemes sobre salut mental es mantindrà oberta fins al 30 de setembre

Les Biblioteques de Sant Boi promouen una nova edició del Concurs de poesia ‘Perfecto esperpento’
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Les Biblioteques de Sant Boi (Baix Llobregat) organitzen la 5a edició del Concurs de poesia contra l’estigma en salut menta ‘Perfecto esperpento’. La recepció de poemes sobre salut mental d’entre 8 i 30 versos per optar a un lot de llibres per valor de 60 euros porta oberta des del 30 de juny i es tancarà el 30 de setembre del 2021. El veredicte del jurat es farà públic entre el 13 i el 15 d’octubre del 2021.

L’any 2017, amb motiu del desè aniversari del CID (Centre d’Informació de la Discapacitat) de la Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer, es va crear aquest concurs de poesia amb l’objectiu de donar visibilitat a les persones amb malalties mentals.

Escriptura i sofriment

El concurs ‘Perfecto esperpento’ pren el nom d’un vers d’un poema de Leopoldo María Panero, per ajudar a difondre els poemes d’aquest autor que va realitzar gran part de la seva obra en un hospital psiquiàtric.

Notícies relacionades

Els organitzadors manifesten que «a través de l’escriptura es pot canalitzar el sofriment i el dolor» i animen a alçar la veu contra l’estigma tant «si es té algun problema de salut mental, com si no».

Més notícies deSant Boi a l’edició local d’EL PERIÓDICO

Temes:

Poesia