Piscines

Sant Boi obre al públic les noves piscines de la Muntanyeta

El municipi inaugura aquest diumenge aquesta millora llargament reclamada del parc de la Muntanyeta

Sant Boi obre al públic les noves piscines de la Muntanyeta

Ayuntamiento de Esplugues de Llobregat

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

El dissabte 26 de juny obren les portes al públic les noves piscines del parc municipal de La Muntanyeta de Sant Boi (Baix Llobregat). Es tracta d’un complex pensat per a l’oci familiar amb què es dona resposta a una aspiració històrica de la ciutadania i suposa un gran pas endavant en el procés de transformació de Sant Boi i el seu espai públic.

L’Ajuntament posa en relleu la rehabilitació d’aquest espai i en destaca la situació cèntrica, «envoltades d’equipaments culturals i esportius, les piscines s’han construït d’una manera eficient, innovadora i sostenible, aprofitant l’equipament que ja hi havia a la zona i integrades a un entorn de gran valor paisatgístic». Les obres renoven un espai conegut pels veïns del municipi com és el parc metropolità de La Muntanyeta.

Instal·lacions

El nou complex compta amb dues piscines i un llac en un mateix recinte (amb accés compartit a l’estiu). Una de les piscines és la que ja hi havia abans, que s’ha remodelat i millorat per a ús preferent del públic infantil. L’altra piscina és completament nova, compta amb una superfície de 900 metres quadrats i constitueix la peça principal del nou complex.

El llac del parc de la Muntanyeta ha sigut remodelat per comptar sempre amb aigua depurada i transparent i el seu entorn s’ha reestructurat. No és apte per al bany, però al voltant hi ha gespa natural, perquè es pugui utilitzar com a solàrium. Està previst que es permeti l’accés a aquesta part del complex més enllà de la temporada d’estiu, quan les piscines estiguin tancades.

Les instal·lacions s’han dissenyat per oferir la màxima comoditat i accessibilitat a les persones usuàries, amb especial atenció a les necessitats de les famílies, les persones grans i les persones amb discapacitats. Compta amb una zona de pícnic amb tauletes i para-sols, dues terrasses i servei de bar.

Horaris

Durant aquest estiu està previst que les piscines obrin de dilluns a diumenge des del 26 de juny fins al 5 de setembre. De dilluns a dijous, d’11 h a 19 h; els divendres, d’11 h a 20 h i els caps de setmana de 10 h a 20 h.

Les obres

Notícies relacionades

Les obres de construcció del complex s’han basat en un projecte dissenyat per l’ajuntament en col·laboració amb l’Àrea Metropolitana de Barcelona. La Diputació de Barcelona ha aportat més de la meitat del cost i l’ajuntament, la resta. Catorze empreses han col·laborat en el projecte i han aportat la seva experiència per planificar el manteniment i la sostenibilitat dels costos.

Més notícies de Sant Boi a l’edició local d’EL PERIÓDICO

Temes:

Piscines