Innovació i municipalisme

Sant Boi participa en una jornada sobre transformació digital a Barakaldo

L’alcaldessa del municipi del Baix Llobregat defensa la digitalització com un dret bàsic de la ciutadania i una prioritat estratègica de la ciutat

Sant Boi participa en una jornada sobre transformació digital a Barakaldo

Ayuntamiento de Sant Boi de Llobregat

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’alcaldessa de Sant Boi (Baix Llobregat), Lluïsa Moret, ha participat aquest dijous, dia 10 de juny, a la jornada ’La ciutat davant el repte de la transformació digital’, organitzat per l’Ajuntament de Barakaldo amb la col·laboració de TECH Friendly i Vodafone.

La trobada, celebrada a Barakaldo, ha permès reflexionar entorn de la digitalització de les ciutats i les ciutats intel·ligents. L’alcaldessa de Sant Boi ha intervingut a la taula rodona ’la digitalització com a actiu de ciutat’ juntament amb representants dels ajuntaments de Màlaga, Alcalá de Guadaira, Sant Feliu de Llobregat i Bilbao.

Intervencions

La benvinguda institucional de la jornada ha anat a càrrec de la viceconsellera de Tecnologia, Innovació i Transformació del Govern Basc, Estíbaliz Hernández. La trobada ha finalitzat amb les intervencions d’Amaia del Campo, alcaldessa de Barakaldo, i Arturo Rodríguez, subdirector de Territoris Intel·ligents de Red.es.

Notícies relacionades

Lluïsa Moret va explicar que la transformació digital i tecnològica «ocupa una posició prioritària en l’estratègia de Sant Boi com a ciutat». «Com ha quedat clar durant la pandèmia», va dir, «l’accés a la tecnologia és un dret de ciutadania que ha d’estar al servei de les necessitats de les persones». Lluïsa Moret també va afirmar que la digitalització és «un dret bàsic necessari per accedir a altres drets bàsics com l’educació, la sanitat o la feina».

Més notícies de Sant Boi a l’edició local d’EL PERIÓDICO