Mobilitat segura

El nou carril bus de Sant Boi compatibilitzarà la mobilitat sostenible amb les necessitats de la ciutadania

El consistori agraeix l’alerta ciutadana de la mala senyalització i anuncia que el carril entrarà en funcionament de manera «progressiva»

El nou carril bus de Sant Boi compatibilitzarà la mobilitat sostenible amb les necessitats de la ciutadania
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Segons ha anunciat l’Ajuntament de Sant Boi, el nou carril bus de la ronda de Sant Ramon entrarà en funcionament de manera «progressiva» i, de moment, serà «prioritari» però no «exclusiu per al bus». «La idea és preparar la ciutat i facilitar la transició cap a una mobilitat més sostenible, fent-la compatible amb les necessitats actuals de mobilitat a la ciutat», assenyalen en un comunicat.

En aquest sentit, han anunciat millores en la senyalització aquesta setmana per corregir algunes deficiències detectades en l’execució del projecte per part de l’empresa contractada per l’Àrea Metropolitana de Barcelona, entitat que gestiona el transport públic.

El consistori agraeix les aportacions de molts ciutadans que van alertar d’aquesta situació al carril bus, que servirà per als autobusos, però també per als serveis públic de taxis, ambulàncies, bombers i serveis d’emergència.

I allà on hi hagi un carril bici segregat serà també l’espai per prioritzar la circulació de bicicletes i patinets elèctrics, tal com indica la nova ordenança, que impedeix la seva circulació per la vorera.

Eix vertebrador de la mobilitat

Eix vertebrador de la mobilitatLa ronda de Sant Ramon és un dels «eixos vertebradors de la mobilitat» a Sant Boi, tant per l’entrada i sortida del municipi com per la connexió que suposa entre els barris.

Notícies relacionades

Aquest carril bus s’ha de contextualitzar com a part d’una actuació més àmplia, que inclou la construcció del carril bici i bus segregats de la C-245.

Més notícies de Sant Boi a l’edició local d’EL PERIÓDICO

Temes:

Ajuntaments