Fabricació de motos

La planta de Silence a Sant Boi augmenta gairebé un 20% les seves vendes malgrat la pandèmia i l’incendi a Molins de Rei

  • Un incendi crema una fàbrica de motos de Molins de Rei

  • Silence reprèn la producció de bateries després de l’incendi

  • Acciona compra el fabricant de motos elèctriques Silence a Repsol i Criteria

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Carlos Sotelo, fundador i CEO de l’empresa de Sant Boi Silence, va afirmar dijous 14 de gener que, malgrat l’incendi a la planta de Molins de Rei i la pandèmia de la Covid-19, les vendes de motos elèctriques han augmentat «a prop d’un 20% aquest any».

El vicepresident i conseller d’Economia del Govern, Pere Aragonès, i l’alcaldessa de Sant Boi, Lluïsa Moret, van visitar les instal·lacions de Silence en Sant Boi de Llobregat (Baix Llobregat), acompanyats per Sotelo.

Silence és una empresa local referent en el desenvolupament del teixit empresarial «sostenible i saludable» de la ciutat, segons expliquen des del consistori. Sotelo es va mostrar satisfet per haver convertit aquesta empresa santboiana en una «marca de mobilitat sobre dues rodes líder a escala europea».

Parc Ciclista de Sant Boi

Parc Ciclista de Sant BoiDesprés, l’alcaldessa i el vicepresident s’han desplaçat fins al Parc Ciclista de Sant Boi (Can Dúbler), on van realitzar una prova dinàmica de diferents models de Silence.

Notícies relacionades

L’empresa Silence és líder en fabricació de motocicletes elèctriques a Europa. Des de fa nou anys, dissenya, desenvolupa i fabrica motos elèctriques i ‘battery packs’ amb tecnologia pròpia. Silence compta amb una extensa xarxa de vendes a Espanya i diferents països europeus.

Més notícies de Sant Boi a l’edició local d’EL PERIÓDICO

Temes:

Ajuntaments