A CAUSA D'UN ENDERROCAMENT

Les obres de la carretera BV-2002 a Sant Boi s'allargaran durant els pròxims sis mesos

La intervenció, en mans de la DIBA, permetrà reparar la calçada que va patir un enderrocament a causa del tub que passa per sota de la via

S'aprofitarà aquesta actuació per millorar la connexió amb la trama urbana, ampliant una vorera situada en el centre hospitalari per facilitar el pas

soc-sant-boi-1

soc-sant-boi-1

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Les obres de la rotonda de la carretera BV-2002 a Sant Boi, iniciades a l’agost per la Diputació de Barcelona, s’allargaran durant els pròxims sis mesos. Així ho van confirmar l’alcaldessa de Sant Boi, Lluïsa Moret (PSC), i el president delegat en l’Àrea d’Infraestructures de la Diputació de Barcelona, Pere Pons, durant la seva visita al lloc afectat.

La intervenció permetrà reparar la calçada, que va patir un enderrocament en la infraestructura de conducció de les aigües del canal de regants de la Dreta, que circula per sota de la BV-2002. La solució és construir un nou tub de conducció soterrat i paral·lel a l’actual.

Notícies relacionades

Durant el temps que durin les actuacions es mantindrà la connectivitat de la via, tot i que la rotonda està inhabilitada provisionalment. S’aprofitarà aquesta intervenció per millorar la connexió amb la trama urbana de Sant Boi, ampliant una vorera situada en complex hospitalari per facilitar el pas de vianants.  

 notícies de Sant Boi