FESTIVAL DE CINE

Sant Boi serà una de les seus del festival de curtmetratges Filmets

Les sessions previstes a la ciutat del Baix Llobregat s'afegeixen a les que tindran lloc a Badalona i a l'Institut Francès de Barcelona

filments-sant-boi

filments-sant-boi / Picasa

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els Multicines Can Castellet de Sant Boi de Llobregat seran, per primera vegada, una de les seus del Filmets Badalona Film Festival, que aquest any celebrarà la 45a edició amb el lema ‘Dreaming is possible’. El festival tindrà lloc del 18 al 27 d’octubre.

Durant la presentació de l’acte, celebrada dijous 10 d’octubre, el regidor de Cultura de Sant Boi, José Manuel González Labrador, va valorar el fet que els Cines Can Castellet avancin «cap a un nou model d’equipament cultural destinat no només a l’exhibició cinematogràfica, sinó també a noves vies de treball de la mà de la comunitat cultural local».

Per la seva part, el conseller delegat de Filmets, Josep Vinyeta, va felicitar Sant Boi per sumar-se com a nova seu del festival i va indicar: «Volem acostar el públic en un nou àmbit territorial productes de qualitat que no compten amb les vies de distribució del cine comercial».

‘Sant Boi respira un altre aire’

Notícies relacionades

Els Multicines Sant Boi projectaran amb entrada lliure una trentena de pel·lícules de la secció competitiva internacional del festival, entre les quals el documental ‘Sant Boi respira un altre aire’, del realitzador santboià José Luis López.

Hi ha previstes tres sessions de la secció competitiva, entre les quals una sessió de Filmets en Família; una altra amb curtmetratges LGTBI del festival BFI Flare Films de Londres i dues més dirigides a alumnes de 3r de Primària i 4t d’ESO.