MILLORES EN EL TRANSPORT PÚBLIC

La línia L77 de bus connectarà Sant Boi amb la platja de Gavà durant tot l'any

Fins ara, el servei només allargava el recorregut durant els mesos d'estiu, però ara serà operatiu durant tot l'any

El servei entrarà en funcionament a partir del dilluns 1 de juliol i també s'aplicaran millores en les línies L72 i L78

dsc08569-e1517564474501

dsc08569-e1517564474501

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El pròxim dilluns 1 de juliol, l’AMB  posarà en marxa diverses millores i modificacions en tres línies de la xarxad’autobús  metropolità que passen per Sant Boi, la L77, que connecta amb la platja de Gavà, la L72, que connecta Ciutat Cooperativa amb Camps Blancs, i la L78, que comunica Sant Boi amb el Prat de Llobregat.

Així, la línia L77 (Hospital Moisès Broggi-Aeroport d’el Prat), allargarà el seu recorregut com l’estiu passat fins a l’avinguda d’Europa de Gavà Mar, perquè els de Sant Boi puguin arribar a la platja de la ciutat del Baix Llobregat sense haver de canviar de línia.

La novetat, no obstant, és que aquest canvi no es limitarà exclusivament a la temporada d’estiu, com havia passat fins ara, sinó que es mantindrà durant tots els mesos de l’any. A més, també s’ha millorat l’horari del servei, ajustant-lo a hores de sortida exactes cada 30 minuts de 5.15 h del matí a les 23 h.

Millores en la L72 i la L78

Per la seva banda, la línia L72 millorarà la comunicació amb l’Hospital de Sant Boi mitjançant una circulació més directa per la ronda de Sant Ramon fins al Parc Sanitari Sant Joan de Déu. A més, aquesta línia oferirà un servei de bus més directe cada dia des de Ciutat Cooperativa fins a la plaça d’Espanya de Barcelona.

Notícies relacionades

Una altra millora afectarà la línia L78, que modificarà el seu recorregut per donar més cobertura al centre de la ciutat i incorporarà un itinerari per l’avinguda de General Prim i el carrer de Baldiri Aleu, i oferirà al barri de Camps Blancs una nova connexió amb el Prat i amb altres línies de transport.

Més notícies de Sant Boi en l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA

Temes:

Autobusos